+381 (0)63 581 778
Tržni centar "Sloboda", 22320 Inđija
nekretnine.indjija@gmail.com

Predivna kuca u centru Indjija

Details

Novija spratna kuća u strogom centru Inđije, iza tržnog centra Treid Junik.

Kuća je uvučena u cvetno dvorište oko 10 m, a iza kuće je idiličnao dvorište sa cvećem, voćem, zimsko-letnjom zastakljenom terasom sa roštiljem, ražnjem i pušnicom za meso.

Ceo plac je ograđen zidom od cigle visine 2,5 m, pa omogućava potpunu intimu u cvetnom okruženju uz cvrkut ptica, a najviše slavuja.

Na kraju placa se nalazi i dvosobna radionica, pravljena od punog drveta, kao ukras dvorišta.Radionica ima struju i vodu. Celo dvorište je u zelenilu, bez imalo betona – samo prirodni materijali.U dvorištu je napravljena i česma, a ispod veeelike jabuke je organizovan prostor u deeeebeloj hladovini. Osim jabuke ima trešanja, višanja, krušaka, kajsija, nektarina, smokvi i dunja, pa je zaista milina uživati u potpuno prirodnom okruženju, a u strogom centru grada.Pored radionice je i mali kokošinjac, a ispred bašta-povrtnjak sa krastavcima, paprikom, paradaizom, tikvicama…

U sve prostorije kuće je razvedena instalacija za kablovsku TV, kao i na dvorišnoj zastakljenoj terasi.
Cela kuća je termički izolovana izolacionim slojem od 10 cm.

Grejanje je kombinovano – TA peći i peć na čvtsto gorivo. Troškovi grejanja i hlađenja su minimalni jer je izolacija dobra, a kuća je ušuškana i dobro zadihtovna.

Nema potrebe za bilo kakvim ulaganjima što se tiče renoviranja. Postoji mogućnost prodaje sa kompletnim nameštajem.

  • ID: 4227
  • Objavljeno: 01/03/2019
  • Ažurirano: 01/03/2019
  • Pregleda: 849